餐厅: 金記冰室 (Two Harbour Square)
资讯:

2021-05-01 174 浏览
观塘海滨公园,我得闲呢就行下,几舒服。 今次带埋爸爸妈妈黎去海滨公园睇下人放狗,晒下太阳,唔洗成日屈系屋企。Hea 到黄昏时间,一出黎就见到间金记冰室,两老就话食埋晚饭先返屋企。餐厅都几多人,又多人叫外卖。呢只用QR code 度单好方便,又准确。餐具又齐全。我地叫左XO 酱虾球炒西兰花、 韭黄叉烧炒滑蛋、咖哩牛腩饭同一份铁板西冷牛扒。每碟份量都唔少,又唔贵,唔洗加一,好抵食。餐厅绝味不孤寒,啲虾、叉烧、牛腩都好多。份西冷牛扒超大块,大过手掌。几碟野味道都好好,不得不提哩牛腩饭入面呢牛筋好腍,入口即溶。牛扒仲有得嗌几成熟,口感适中。