2021-08-22
今日同朋友三个人去咗亚金叻沙到食晚饭,食物唔单止分量多,而且价钱一啲都唔贵,还有热心的侍应招待👍🏻👍🏻👍🏻!招牌亚金无骨海南鸡饭海南鸡无骨已经够吸引,鸡肉肉质滑嫰,再加埋惹味嘅三色酱,非常醒胃,而且配埋油饭,诚意十足!芭堤雅海鲜炒饭虽然卖相好似平平无奇,但其实味道十分好吃!炒饭配有多种海鲜,例如鲜虾、蚬肉、鱿鱼等,食落口感有唔同层次,朋友大赞!👍🏻小食叫左几款,包括:炸虾饼、香茅鸡翼、咖央多士、炸春卷。炸春卷是以素菜作馅料,适合素食人士。而香茅鸡翼非常香脆。重点推介(一):炸虾饼炸虾饼够脆口够弹牙,难怪侍应会推介给我们。重点推介(二):咖央多士多士加入香软幼滑的咖央,另外,厚切的牛油夹在热烘烘的面包,其半融状态已经令人垂涎三尺🤤!整体而言,上菜上得快,食物美味,环境又坐得舒服,亦都冇赶客嘅现象,所以令我们都很满意。
招牌亚金无骨海南鸡饭
芭堤雅海鲜炒饭
重点推介(一):炸虾饼
炸虾饼够脆口够弹牙,难怪侍应会推介给我们。
重点推介(二):咖央多士