2011-02-02 339 浏览
话说呢日又想叫pizza,本来想呢cheese pizza。后来我醒起,不如叫Mr Big,贪佢等既时间唔会太耐。结果,都系45分钟到。有时候,Cheese Pizza可以等超过1小时。蒜蓉包跟餐既其中一个选择,味道都唔错。个包既蒜蓉味颇重,而个包又唔算太硬。而且份量都几多,都算几抵食既。香草鸡肉长通粉个味道有小小似曾相识,但我又觉得好食过Cheese Pizza。个鸡肉既份量几多,而且忌廉汁好惹味。而通粉都唔错,食落好有咬口,又唔会太韧或者太淋。整体上,个份量我地都几满意,食完都有饱。炸鸡基本上次次都会叫,贪佢皮薄多汁。而且鸡肉真系好嫩滑,而且个腌味都几够,真系几好食架。不过,个炸鸡就比较油,食完真系会增磅。大和风格pizza主要材料有烟三文鱼、狮子狗鱼蛋、蟹柳等等。呢个pizza既配料都几好食,而且用上千岛酱。更可突显pizza既美味。而且芝士既份量颇多,食落真系好满足。其实,都系见佢有烟三文鱼先食呢个pizza,哈哈。整体上,都系135元。都算几抵食既,而且等既时间都几合理。比起pizza hut,呢个Mr Big价钱同食物质素系有优势既。

蒜蓉包
而且份量都几多,都算几抵食既。
香草鸡肉长通粉
者太淋。整体上,个份量我地都几满意,食完都有饱。
炸鸡
够,真系几好食架。不过,个炸鸡就比较油,食完真系会增磅
好满足。
其实,都系见佢有烟三文鱼先食呢个pizza,哈哈。
炸鸡
Mr Big价钱同食物质素系有优势既。
2011-01-19
等候时间
45 分钟 (外卖送餐)