2022-09-04 60 浏览
早排就同朋友去旺中行街,行到攰同肚饿家要揾嘢食呀,咁大家都知地库系好多人餐厅🍴林立,而我就拣咗一间叫「星马茶室」来食野。而最得意系有个送餐机械人帮手送餐。海南鸡饭配肉骨茶我呢个真系绝配,鸡肉好滑溜啊,香饭亦都好香,我钟意果肉骨茶。加央多士方包焗到热辣辣好脆,加埋鲜牛油🧈同加央酱真系好鬼夹,呢度个加央有几只口味,有原味、斑斓、榴梿口味同一款啱晒你。马拉盏通菜呢个马拉盏通菜真系好惹味,而通菜好内镬气,食落去咸咸香香咁好好送饭。马拉黑豉油炒萝卜糕萝卜糕系我最爱,逢亲餐牌见到有萝卜糕我都一定会带,呢个马拉黑豉油炒萝卜糕配埋啲芽菜一齐食好好👍🏻味。新加坡🇸🇬炒面呢个炒面材料都几多同几丰富,有腊肠、鸡蛋🥚、鱼片,炒得好有镬气,最钟意系食到碗碟底都唔觉得好多油👍🏻。

海南鸡饭配肉骨茶

加央多士