2021-05-18
🍽Co-Dining Space (尖沙咀)📍尖沙咀广东道82-84号流尚坊11楼.🍕千岛什锦海鲜Pizza $148好食嘅Pizza,睇唔会太口,千岛酱好够,加埋芝士,一份仲有八件,一班人share食好似其实啱啲。🍄烟士焗磨菇 芝士超多,虽然得两旧,但两个人食都好饱。不过好彩有沙律,可以解吓腻。🍌香蕉朱古力窝夫 $98呢个真系不得了。本身净系想同职员讲话叫佢帮我写生日快乐,点知佢仲有一个烟火效果嘅蜡烛,你到嘅时候我都吓亲。窝夫都好好食,入面好重朱古力味,雪糕都好够, cream我直头嫌佢太多添。. #利利仁饮食杂志九龙区#尖沙咀黄店#旺角黄店 #黄色经济圈 #黄店推介 #黄店地图 #黄店 #五一惩罚祭 #五一 #惩罚黄店 #黄店系列 #Steak #Slowcook #slowcookmenu #pizzatime #poachedpear #poachedpearcake #pizza #thousands #pizzalover #FushionFood #Hongkonger #hkfoodie #foodie #foodiehk #852food #hkfood #Ho
📍尖沙咀广东道82-84号流尚坊11楼
🍕千岛什锦海鲜Pizza $148
🍄烟士焗磨菇
🍌香蕉朱古力窝夫 $98
#利利仁饮食杂志九龙区
#FushionFood #Hongkonger #hkfoodie #foodie #foodiehk #852food #hkfood #Hongkongfood #foodlover #foodholic