2021-12-05 717 浏览
见疫情回落,落返街食呢间制坊老店,可惜令人大失所望……首先入餐厅,店员提醒要扫瞄QR Code,符合政府规定系冇问题的,咁我要求填纸,点知店员串我而家仲填纸呀!?我心谂我点配合政府措施唔关你事,你只需要提供适合既物品就可以。双拼米线+冻饮 $43 价钱几公道,其中花生有一半系冧到疏风咁,而黑牛柏叶就太过坚韧,有原条上既黑柏叶叫人点食呢?比起坊间米线店,鸡肉结实有咬口,系我钟意食既其中一个原因。跟住望入厨房,发现厨房两个店员系奉合政府「一戴一露」政策,将口罩放到下巴底咁准备食物。更加攞命既系,有个楼面店员叫厨房同事去买X福伤风素,咁就可以收鼻水。大佬,口罩唔系装饰,而且你有病唔休息,唔妥善戴好口罩,又唔戴手套咁准备食材,同传播病毒有咩分别呢?一谂起呢个情况,再便宜亦补偿唔到
见疫情回落,落返街食呢间制坊老店,可惜令人大失所望……

比起坊间米线店,鸡肉结实有咬口,系我钟意食既其中一个原因。

一谂起呢个情况,再便宜亦补偿唔到