2023-11-07 104 浏览
放工第一时间就系医肚😂今次同同事简咗一间小清新感觉嘅西餐厅,餐厅环境几舒服,门口放左两只小鹿,枱与枱之间空间感亦好够 ,啱晒一班朋友聚餐。我地坐咗十分钟心大心细样样都想食,就索性简咗set for 2 $438,两份沙律/汤+一份主菜+一份饭/意粉+2杯饮品,好抵食!★*"`'*-.,_,.-*'`"*-.,_☆,.-*`'`*-.,_,.-*`'`*★🔸德国猪手扒-德国肠-炸薯角猪手系已经拆骨上,餐厅超级细心👍🏻食落方便好多,猪手皮脆而肉质啱啱好,点埋蜜糖芥末酱,味道劲夹!德国肠外层都系脆皮,肉味亦好浓,仲有埋酥脆香口嘅薯角,真系好满足😋🔸虎虾-小龙虾-龙虾汁扁意粉意粉软硬适中,酱汁香浓唔会过咸,仲挂到汁添😊虎虾有4只,开左边所以好方便食,咬落爽口弹牙!🔸餐汤餐汤系甘荀汤,口感好滑,味道香甜

🔸德国猪手扒-德国肠-炸薯角

🔸虎虾-小龙虾-龙虾汁扁意粉

🔸餐汤
餐汤系甘荀汤,口感好滑,味道香甜