2020-12-10
喺葵涌广场行完街就去咗隔离嘅新都会广场揾食。见到呢间环境几好,食物都几吸引就走左入去啦🤤食物种类好多仲可以有唔同组合再送小食添,喺新都会黎讲算系几抵食,性价比几高 🤩🤩近排疫情比较严重,见店员都好小心。首先,量体温一定要用额头量,准确D!除左有胶板分隔之外,重会安排枱与枱之间坐疏D,而且餐具系人到先上枱,重每枱有枝消毒喷雾,食得安心又放心👍🏻👍🏻我地两个人就嗌左一个A加B套餐 套餐可以喺Section A & B各拣一款嘢食,然后仲会送一款小食添 都系$228咋😍 抵!Section A 拣左龙虾汁海鲜意大利饭上菜嘅时候面头嘅木鱼仲有到跳紧!唔好睇佢平平无奇! 但其实超好食! 龙虾汁好香浓 超多配料 每一啖都有配料 D海鲜全部都好细心咁切碎左 正!!😋Section B 就拣左香煎纽西兰羊架羊架煎得非常香口,仲连埋原条Rose Mary一齐煎 好香Rose Mary味,一啲都唔随便!而且重有煎全个蒜头!! 超中意食! 大家唔好以为佢系个伴碟就唔食佢呀!!! 店员仲好贴心,会问你要唔要mint jelly,配上羊架,非常清新,未试过嘅朋友可以试下!😝小食就拣左 墨西哥脆薯格热辣辣嘅薯
Section A 拣左龙虾汁海鲜意大利饭
Section B 就拣左香煎纽西兰羊架
小食就拣左 墨西哥脆薯格
热辣辣嘅薯格配上牛油果酱同埋Sour cream,几fresh,唔错!其他小食都好似好吸引,下次再试!😍
Triple Smoothie
一次过满足晒三个愿望!天气冻冰冰都要饮,不过甜左少少🤏,唔知有冇得叫少甜,有就perfect!
Boring Punch🍹
一啲都唔boring,好rich,好解渴!👍🏻
另外,员工好有礼貌,上菜仲会为你介绍埋个菜式/饮品!💯