2021-11-07 52 浏览
今日同朋友去试吓食扒餐,朋友介绍呢间大件又抵食,就一于去下啦!餐厅位置相当方便,长沙湾地铁站行几分钟已经到咗👍佢主打就系同款式嘅铁板餐,餐单非常易睇😆另外再加$22 就会包埋餐汤🥣、牛油餐包丶饮品及甜品所以强烈推荐大家要加!我哋两个叫咗两个铁板扒餐~首先送上餐汤,一红一白,罗宋汤相当足料,有好多牛肉~好多蔬菜🥬,白汤忌廉味浓厚 ,相当不错配上热辣辣嘅餐包,非常正跟住送上朋友叫嘅西冷牛扒,配上蒜蓉汁牛扒有两大块,五成熟刚刚好 ,非常Juicy,以$100来说可以交足货 !另外要咗薯条🍟,热辣辣好好食跟住我嘅美式什扒餐都嚟咗,非常大份!有私话力肠烟肉 丶鸡翼丶猪扒 同埋牛扒,配上意粉够饱肚朋友话呢度嘅手打牛肉汉堡都好正,所以要左一个🍔,果然牛肉汉堡劲厚,啖啖肉,肉质鲜嫩,配上热辣辣嘅面包🥯,生菜同蕃茄,正呀!最后仲有甜品雪糕🍦,非常之满足的一个晚餐🥰

餐厅位置相当方便,长沙湾地铁站行几分钟已经到咗👍

佢主打就系同款式嘅铁板餐,餐单非常易睇😆

另外再加$22 就会包埋餐汤🥣、牛油餐包丶饮品及甜品
所以强烈推荐大家要加!
我哋两个叫咗两个铁板扒餐~

配上热辣辣嘅餐包,非常正

跟住送上朋友叫嘅西冷牛扒,配上蒜蓉汁

另外要咗薯条🍟,热辣辣好好食

最后仲有甜品雪糕🍦,非常之满足的一个晚餐🥰