2020-10-22 163 浏览
两个人撑枱脚咩好呢?原本想食呢度招牌《怀旧铁板套餐》,但系老公话想食霸王鸡,于是我地就选择左呢个二人套餐,有鸡有鱼有菜,靓一靓嘅特饮仲做紧买一送一,好鬼死抵!姜葱霸王鸡分量多、洋葱一个,鸡皮滑溜、鸡肉充满香葱同豉油味,好唔错呢~哗!估唔到百几蚊嘅套餐竟然会比咁大条豉汁蒸仓鱼,好新鲜,蒸到啱啱好,好滑,豉汁捞饭好正啊!仲送清炒时蔬、中汤或西汤、白饭两碗。呢度最抵之一系买一送一特饮,我叫左台式四季百香果桃胶,杯底劲多桃胶,用粗饮管可以一啖饮哂桃胶同百香果茶,好冰凉好滋润~黑糖仙草奶茶都唔错架,仙草又甘又爽,配上香滑浓厚奶茶,味道perfect match~第二个胃开动!雪糕鲜果鸡蛋仔!好似waffles ,个样好靓架!食得又睇得~甜唔唔嫌多,食埋芝士蛋糕就刚刚好~有甜品屋水准呀!芝士味浓而实在嘅蛋糕质感,成餐饭二百几蚊,又抵又满足~

姜葱霸王鸡
豉汁蒸仓鱼
中、西汤
仲送清炒时蔬、中汤或西汤、白饭两碗。
台式四季百香果桃胶、黑糖仙草奶茶
雪糕鲜果鸡蛋仔
芝士蛋糕
甜唔唔嫌多,食埋芝士蛋糕
姜葱霸王鸡
豉汁蒸仓鱼