2020-03-27
1933 浏览
好耐冇食日式拉麵,見OpenRice <元札幌拉麵>都幾多好評,又甘啱係附近,當然要試下啦!!~今晚我地叫左個$198既套餐,可以選擇4種食物,足夠二人享用。溫泉蛋牛肉飯: 白飯同碟溫泉蛋牛肉係分開甘上,看似平平無奇,點知入口反而有驚喜喎!!~牛肉係薄切,但都有好多塊,肉質好軟身,仲有好多牛肉汁,配埋隻滑捋捋溫泉蛋,撈飯好好味吖!!~吉列豬扒: 小食叫左炸吉列豬扒,都吾細塊㗎~切開都有7小件,仲要係即叫即炸,炸得金黃香脆,沒有太多炸粉,入口鬆脆好食,非常邪惡吖!!~雜錦拉麵: 拉麵比想像中大碗,材料非常豐富,有豬軟骨,日式蟹柳,日式叉燒,海帶,粟米,芽菜,溫泉蛋。拉麵係粗曲身,入口彈牙爽口。豬軟骨炆得夠淋,而且好入味。日式叉燒係薄切,不過都好大塊,不過略為有點瘦,如果係半肥瘦叉燒會仲好味。值得一讚既係,隻溫泉蛋無論蛋黃同蛋白都好滑,而且帶點日式醬油味,非常好食!!~半隻實在有點吾夠喉啊!!~串燒雞肉丸: 好似雞肉串甘,有兩大串,入口啖啖肉,配埋口式燒烤汁,味道不錯。整體來講,餐廳環境乾淨企理,座位同餐枱都算闊落。食物選擇豐富,有不同既套餐,定食,同散叫都可以,而且價錢吾
整體來講,餐廳環境乾淨企理,座位同餐枱都算闊落。食物選擇豐富,有不同既套餐,定食,同散叫都可以,而且價錢吾貴,值得光顧吖!!~