唔想就住就住咁叫野食,最好当然系食放题唔使烦😎好多人都会觉得放题硬系质素会差D咁,但食过烧鬼嘅放题绝对会改观😉我地今次宵夜时段21:30-23:30入座,价钱为每位$348一出LIFT口已经见到店铺个LOGO,够抢眼,内里环境型格风格路线,再加左D日本画风点缀一下,几有格调😎枝豆:最啱一边倾住计一边食住嘅小食😃泡菜豆腐(豆腐鬼): 少少辣辣地够醒胃🙂中华海蜇:爽口弹牙三文鱼、甜虾、荣螺片山葵渍(荣螺鬼)、带子、墨鱼刺身:每款刺身都叫左,摆盘都放得精致😍刺身够新鲜又肥美鲜甜,荣螺鬼爽口,加左D山葵渍几好味😋柚子酱油和牛寿司、鳗鱼寿司、明太子酱带子炙烧寿司:要食当然点返D特别D嘅款式,和牛配合柚子酱味道更加清新,带子炙烧过后,再加少许明太子酱喺上面带出D味😉鳗鱼寿司肉质唔错,食落冇骨先黎张合照🤩和牛拼盘:牛冧肉、前胸肉、内侧腹肉、上小排肉,用上恶鬼造型摆盘,几特别几有心思😍另外仲有提供牛油脂黎烧一烧个炉,咁烧野食嘅时候就唔会咁痴网👍🏻和牛肉靓,基本上轻轻烧一烧就食得,牛味重兼且香,肉质嫩滑唔会韧,就咁食已经唔错😋仲有葱油,辣粉,酱汁可以点黎食,个人认为配上葱油更加香口🤤补多张合照🤩叫左D我
枝豆
三文鱼
柚子酱油和牛寿司、鳗鱼寿司、明太子酱带子炙烧寿司
先黎张合照🤩
和牛拼盘:牛冧肉、前胸肉、内侧腹肉、上小排肉
和牛拼盘牛冧肉前胸肉内侧腹肉上小排肉,用上恶鬼造型摆盘,几特别几有心思😍
牛油脂
牛油脂
补多张合照🤩
海虾、香蒜牛油帆立贝、意式香草酱广岛蚝、迷你日本蕃薯、牛油杂菌
海虾
香蒜牛油帆立贝
叫左D我至爱嘅海鲜,有海虾香蒜牛油帆立贝意式香草酱广岛蚝,食落D肉质都唔会霉,够新鲜👍🏻同埋D蚝同帆立贝本身喺锡纸兜到已经调好左味道,直接便上炉烧就得,方便又好味😍蔬菜方面叫左迷你日本蕃薯,细细件易入口,几甜😋牛油杂菌入晒味,好香滑😁
姜汁啤酒可乐:食烧肉咁开心,当然要CHEERS一下😆
冲绳海盐味、波萝椰子味雪糕
:食到临尾仲有雪糕食,冲绳海盐味波萝椰子味,2只味道都唔错,总之有甜品食埋就够晒开心😆

食左好多野,饱一饱离开😆呢到绝对唔会因为放题形式而将价就货,保持到高品质食物水准,咁高质素之余仲要有咁多款式可以食,如果平时出面散叫的话实贵好多,呢个真系相当抵食性价比够晒高🤩👍🏻职员都几NICE,出菜速度都几有效率,值得一赞👍🏻可以再ENCORE多几次🤤🤤
2020-11-27
$383 (宵夜)
枝豆
泡菜豆腐(豆腐鬼)、 中华海蜇