2019-03-20 50 浏览
虽然天气开始转暖,但都无损我喜爱打边炉既心情😍😍我平时食野都习惯book位,今次谂住系平日,唔会咁多人,所以冇book位,好彩收工收得早,7:00去到仲有少少位,再迟多少少都已满座😭😭哩度放题有3个价钱,可以按个人喜好拣选唔同价钱食唔同既野,如果钟意食蚝同牛既朋友仔,拣$278就最抵啦👍🏻之前我系度食过芝士鸡煲,今次就食麻辣鸡煲(中辣)对于我黎讲有少少香辣,下次可以再试大辣😍😍蔬菜种类新鲜,份量会跟你所写既相对应,咁虎唔怕食唔晒会浪费啦👍🏻安格斯牛/羊肉质鲜嫩桶蚝有半个手掌咁大,冇腥味鹅肠同牛柏叶十分爽口命有我最爱既膳片,又厚又大又脆口我地两个女仔唔系食我好多野,但系我觉得食物质素对我住个价钱,而且哩度d工作人员个个都好nice,水准一直都keep到👍🏻👍🏻

安格斯牛/羊
肉质鲜嫩

桶蚝有半个手掌咁大,冇腥味
鹅肠同牛柏叶十分爽口
命有我最爱既膳片,又厚又大又脆口