2020-12-18
Sodam Chicken @sodamchickenhk852 🥰炸鸡+焗鸡+pizza+小食放题💲148 / 位90分钟 ,虽然每次落单只可以叫三款,但我哋都好饱肚,每人平均食左8 只鸡。(Encore 指数:👅👅👅👅👅 5分满分)🍖炸鸡👅👅👅炸鸡热辣辣,外皮劲香脆。但系较热气,所以小编无叫晒咁多款式,特别系有啲款式同焗鸡有重复,推介大家食烤鸡为主。 🍋香草青柠(期间限定)酱汁非常浓郁,酸味感重。 小编本身钟意特别开胃小食,但系同行朋友觉得过多酱料,见人见志。 而甜酸口味味道突出,甜味多过酸味。 其他口味同焗鸡/以上推介款式差唔多柠檬柚子、黄金咸蛋 、四川麻辣(期间限定) 、辣味下次会想试埋浓蒜、蜜糖芥末香葱。🤣🍗焗鸡👅👅👅👅几乎品尝过全部焗鸡嘅款式,好满足焗炉将鸡皮焗到好干身好脆口,比炸鸡更吸引。🍖焗鸡滋味排名(分次序先后)🥚黄金咸蛋好邪恶,咸蛋味非常突出,渗透出咸蛋汁,每一啖都可以点汁,超级满足。🧀双重芝士铺满浓郁嘅芝士粉,食得多酱料鸡,食下呢款都唔错。🍙韩式紫菜 原味 较淡味,不及其他口味。🌋喷火辣全场最辣,4级辣,似系辣鸡面嘅辣味,超强后劲,喺小编第一次食到咁辣,连饮水/喷
🥰炸鸡+焗鸡+pizza+小食放题💲148 / 位
(Encore 指数:👅👅👅👅👅 5分满分)
🍖炸鸡
其他口味同焗鸡/以上推介款式差唔多
柠檬柚子、黄金咸蛋 、四川麻辣(期间限定) 、辣味
下次会想试埋浓蒜、蜜糖芥末香葱。🤣
🍗焗鸡
👅👅👅👅
几乎品尝过全部焗鸡嘅款式,好满足
焗炉将鸡皮焗到好干身好脆口,比炸鸡更吸引。
🍖焗鸡滋味排名(分次序先后)
🥚黄金咸蛋
🧀双重芝士
铺满浓郁嘅芝士粉,食得多酱料鸡,食下呢款都唔错。
🍙韩式紫菜
原味 较淡味,不及其他口味。
🌋喷火辣
全场最辣,4级辣,似系辣鸡面嘅辣味,超强后劲,喺小编第一次食到咁辣,连饮水/喷火都无乜作用。
下次试下BBQ香辣、蜜糖蒜香先。
薄饼
👅👅👅
🍕千岛加勒比、玛嘉丽塔皇后、热带风情、明虾水牛芝士
水牛芝士有更多拉丝感觉,每款味道差唔多,玛嘉丽塔馅料相对简单。
小食
👅👅👅
小编试过韩式酸萝卜、蜜糖牛油粟米同紫菜薯条
。最爱薯条,香脆粗身,味道更胜麦记。
仲有其他选择:凯撒沙律、柚子醋沙律、原味炸薯条、牛油炒杂菌、韩式辣拌海蜇。
🍹饮品买一送一
🌼菊花特饮 $58
非常惊喜,除左有大朵菊花装饰,仲系有气泡嘅菊花茶,清热清甜。
🍺蜜桃啤酒 $78
非常大杯,淡淡蜜桃味,较似原味啤酒。