2022-10-25 51 浏览
人和月鸡煲火锅店 (尖沙咀)📍尖沙咀海防道38-40号中达大厦3楼👍🏻 原创酥皮麻辣芝士鸡煲小编首先点左原创酥皮麻辣芝士鸡煲,个鸡煲十分特别,感觉就好似饮紧酥皮汤,但今次系鸡煲😂😂 鸡煲既辣度都可以拣少辣至大辣。👍🏻 胡椒猪肚汤火锅先完鸡煲就要再拣火锅底打边炉啦,火锅汤底共有8款,包括芫荽皮蛋汤、川式麻辣汤、野菌冬瓜汤、胡椒猪肚汤、鲜茄粟米甘笋浓汤、药膳养生牛奶汤、怀旧沙嗲浓汤、椰青香茅青柠汤。今日打风变得冻左啲,即刻饮番个胡椒猪肚保暖😍 个汤底味道好足够,吾会好淡。饮完就即刻落火锅材料😎 呢个套餐包左好多牛肉,如果你系食肉者真系好岩你。肉-火锅材料如下:👍🏻 澳洲M四和牛海鲜大满贯👍🏻美国牛肉大满贯一客👍🏻澳洲M四和牛👍🏻手切美国封门柳👍🏻极上安格斯牛小排👍🏻美国牛下肩 👍🏻美国牛胸爽👍🏻牛板键👍🏻美国雪花肥牛👍🏻美国金钱展除此之外仲会有包海鲜,不得不说啲海鲜真系好新鲜😍海鲜-火锅材料👍🏻日本扇贝👍🏻鲜海虾👍🏻鲍鱼👍🏻青口另外大家亦可以系外面拎不同的火锅材料,都系免费及自助的。温馨提示:店舖得120分钟时间任食,但会由你入座开始计时,所以建议大家等齐人先好入座呀!!
人和月鸡煲火锅店 (尖沙咀)
📍尖沙咀海防道38-40号中达大厦3楼

👍🏻美国牛胸爽
👍🏻牛板键
👍🏻美国雪花肥牛
👍🏻美国金钱展
除此之外仲会有包海鲜,不得不说啲海鲜真系好新鲜😍

海鲜-火锅材料
👍🏻日本扇贝
👍🏻鲜海虾
👍🏻鲍鱼
👍🏻青口

另外大家亦可以系外面拎不同的火锅材料,都系免费及自助的。