2023-09-01 1474 浏览
灏3小时韩烧放题 $298/位最近同朋友去咗尖沙咀嘅灏食韩烧。好耐冇去韩国,嚟呢度过吓瘾都几好,嚟到仲见到有啲韩国客人添!我哋叫咗放题套餐,任食慢慢拣!肉类和蔬菜都好新鲜,仲有唔同嘅酱汁配菜。肉类都腌好晒,全部都好有风味。啲肉肉放喺烧烤炉上慢慢烤熟,钟意食几成熟都得啦!佢地个炉好得意,啲肉放喺上边转吓转吓慢慢烤热,冇真火咁猛,咁嘅烹调方式保留咗肉类嘅鲜美口感,juicy!肉类选择好多㗎,猪肉嚟讲有五花腩、辣味猪仔骨、原件猪颈肉、猪皮、猪大肠等等;牛肉嚟讲有酱腌牛仔骨、一口牛串烧等等;仲有香草羊鞍、鸡髀肉串烧、免治鸡肉棒、鱼、蔬菜等。食物种类多不胜数,但我地都差唔多试晒!猪肉嚟讲我最钟意五花腩,够肥美充满油脂咁烧完仲有啲焦香味添。牛肉嚟讲我最钟意牛仔骨,牛味好浓郁,香喷喷;羊架食落都易入口,唔会好膻。蕃茄仔好清甜,生食同烧咗都有唔同嘅风味。另外我都钟意啲菇同食鱼糕。唔讲咁多,大家快啲嚟试晒佢。$298呢个价钱包咗无酒精饮品任饮,真系好抵呀。如果中意饮酒加 $88就仲可以任饮啤酒、米酒、烧酒等等。我哋仲试咗老板娘介绍嘅花生味嘅米酒,好清新好特别!餐厅提供派对包场服务,除咗食嘢仲有唔同嘅娱乐

3小时韩烧放题 $298/位

餐厅提供派对包场服务,除咗食嘢仲有唔同嘅娱乐设施,一大班人可以唱下K同玩飞镖等等。

餐厅仲做紧生日优惠,喺生日月份去就可以星期一至四,4人同行,1人免费。星期五至日及假期,6人同行,1人免费。