2023-07-20 891 浏览
呢间就点心工房嘅布置同酒楼完全唔一样系好modern嘅 而且有啲卡位坐 适合同朋友想食下点心又倾下计聚会嘅时候食-椰香雪花年糕 $25见个名好似好靓好精美咁就试下 原来就系煎年糕上面sum左椰丝面 我觉得年糕太淋喇 一夹就烂+拉丝果种程度 呢个系有进步空间嘅🙈梅菜肉饼饭 $37就系本时食到嘅梅菜肉饼饭 冇咩特别不过不失金菇肥牛米线 $39米线原来系好大碗!而且金菇同肥牛都算多 汤底亦都唔错几浓味~米线系煮得淋身少少嘅鸡中翼米线 $39米线系煮得淋身少少嘅 呢个汤底相对淡啲 可能因为冇肥牛嘅加持😂😂呢间就点心工房嘅布置同酒楼完全唔一样系好modern嘅 而且有啲卡位坐 适合同朋友想食下点心又倾下计聚会嘅时候食椰香雪花年糕 $25见个名好似好靓好精美咁就试下 原来就系煎年糕上面sum左椰丝面 我觉得年糕太淋喇 一夹就烂+拉丝果种程度 呢个系有进步空间嘅🙈梅菜肉饼饭 $37就系本时食到嘅梅菜肉饼饭 冇咩特别不过不失金菇肥牛米线 $39米线原来系好大碗!而且金菇同肥牛都算多 汤底亦都唔错几浓味~米线系煮得淋身少少嘅鸡中翼米线 $39米线系煮得淋身少少嘅 呢个汤底相对淡啲 可能因为冇肥牛嘅加持😂

椰香雪花年糕 $25

梅菜肉饼饭 $37
就系本时食到嘅梅菜肉饼饭 冇咩特别不过不失

金菇肥牛米线 $39

鸡中翼米线 $39
米线系煮得淋身少少嘅 呢个汤底相对淡啲 可能因为冇肥牛嘅加持😂😂不过鸡翼系炸得几好 香口又juicy👍🏼

手工蒸馒头 $25
馒头样子都几好系好饱满嘅 唔会皱哂皮咁

养颜红枣糕 $25
红枣糕一上枱嘅时候比较湿润 摊一阵间干身返少少先食就会好食啲 烟烟韧韧咁 唔错嘅!
2023-06-16