2022-11-23 99 浏览
在大角咀港湾豪庭的餐厅,交通唔算好方便,在旺角行过黎要10-15mins左右。不过变相商场唔算太多人,餐厅唔洗排队,晚上七点几都可以直入👍🏻餐厅都有好多唔同选择,不过人少少就order 两套set dinner 。set dinner 有前菜/汤、主菜、餐饮,经济实惠! 另外可加$60 换购半打生蚝,而我地仲加配左两杯白酒chill 下🥂🍲 牛肝菌蘑菇汤浓郁的蘑菇味,汤里仲有啲菇菌类,饮汤时都会有啲咬口👍🏻估计都有忌廉煮,碗汤都几creamy 🦪即开生蚝生蚝唔算好大只,但胜在新鲜和甜美。讲紧$10只真系无得输。厨师做足清洁先开蚝,唔会有好多泥沙食埋落口😂👼🏻🍝黑松露野菌带子天使面卖相唔错的天使面,不过天使面的感觉比我好新奇。食落去好似米粉口感😂 黑松露的味道充斥着成碟天使面👍🏻味道平均,而带子刻意煎过,令到更加香口☺️🇩🇪🐖原只德国咸猪手香口邪恶的咸猪手,猪手炸到脆卜卜,而仲有薯条做配菜,的确好邪恶🤣大大旧,两个人份量来说,绝对够饱😙切完猪手配合埋黑淑汁,更加惹味😊整体黎讲,这个价钱来说,餐厅cp值很高唷👆🏻 Marco's Oyster Bar & Grill (港湾豪庭广场) (大角

🍲 牛肝菌蘑菇汤

🦪即开生蚝

👼🏻🍝黑松露野菌带子天使面

🇩🇪🐖原只德国咸猪手

整体黎讲,这个价钱来说,餐厅cp值很高唷

👆🏻 Marco's Oyster Bar & Grill (港湾豪庭广场) (大角咀)
大角咀福利街8号港湾豪庭广场地下G74号舖