2021-12-12
呢间越南餐厅系条巷仔入面,平时行外街真系好难发现,我都系经朋友介绍先发现到呢间餐厅,之后就定时去帮衬下!记得我第一次去果阵我一入到去老板就好好人同我讲冷气唔够要出声,冻过头都要同佢讲,依家好少餐厅甘体贴,楼面姐姐仲会好详细甘介绍有咩好食,朋友迟到老板仲会自动迟啲上我朋友既餐,惊会冻左冇甘好食,而今次我就带左我男朋友去试下我地两个都系嗌左个全日套餐,香茅鸡翼汤檬加热柑桔柠檬水,而男朋友就食煎札肉汤檬,佢块扎肉煎到金黄色好吸引,虽然我既香茅鸡翼都唔差 但都忍唔住偷左几旧,而个全日套餐只系48蚊咋!仲要几大碗!依家香港仲有边度揾到甘抵食既全日餐?之后我地嗌多个菜同牛油鸡翼,个牛油鸡翼真系超级正!炸到好香脆,一啖咬落去连对面个人都听到,一啲都唔夸张!除左牛油味仲夹杂一啲蒜香味,食落一啲都唔寡!佢既柑桔柠檬水推荐热饮,饮落真系好舒服,特别系冬天