2020-07-10
首先店舖环境够阔落,而且系一间好正既黄店装修来讲都几有日本嘅感觉!服务态度都好好,店员好贴心!重点系所有嘢都物有所值,价钱一啲都唔贵明太子鸡翼估唔到原来鸡翼都可以加埋明太子一齐食!呢个配搭真系第一次食,原来都好夹,而且都系热腾腾上嚟㗎!鳗鱼寿司烧得啱啱好,酱汁又够好味,香浓鳗鱼味道,甜甜地够正!葱花吞拿鱼寿司呢个好足料,吞拿鱼蓉加葱花真系好夹,而且香味浓郁,重点系够晒新鲜!新鲜刺身三文鱼肥美,油脂分布均匀,重点系超级超级厚!!!所以口感好正,而且另一款刺身鱼都好新鲜呀!什锦天妇罗有虾、香菇、茄子等,份量都唔少㗎,而且热辣辣送上,真系啱啱炸完!主食方面我同朋友就食左:牛肉锅配乌冬 一直都好钟意寿喜烧甜甜哋个汁嘅甜道,每次试到都好开心😋今次呢个牛肉锅嘅甜味好啱我心水🤤钟意到当汤饮都得牛肉唔会太韧,份量都好多,食极都食唔晒咁😂配埋乌冬真系绝配!甜虾角切鱼生丼 一拎上枱见到咁靓嘅碗装住,已经心心眼😍摆盘相当之吸引鱼生油脂分布好均匀,食落油脂同鱼肉配合得啱啱好望落细细份咁,但其实份量都几多吓,每食一啖饭,都可以配到几粒鱼生食,唔似其他丼饭要悭住啲鱼生送饭食😂嗌得太多嘢,两个女仔share食都食唔
装修来讲都几有日本嘅感觉!
服务态度都好好,店员好贴心!
重点系所有嘢都物有所值,价钱一啲都唔贵
明太子鸡翼
鳗鱼寿司
烧得啱啱好,酱汁又够好味,香浓鳗鱼味道,甜甜地够正!
葱花吞拿鱼寿司
新鲜刺身
什锦天妇罗
主食方面我同朋友就食左:
牛肉锅配乌冬
甜虾角切鱼生丼
一拎上枱见到咁靓嘅碗装住,已经心心眼😍摆盘相当之吸引
鱼生油脂分布好均匀,食落油脂同鱼肉配合得啱啱好
嗌得太多嘢,两个女仔share食都食唔晒,最后仲净咗少少饭🤢但真系好满足!见佢午市仲有半价,真心抵食!