2019-01-27
如果唔系为左整银行野,星期六好少咁早起身去食早餐!不过好彩,咁都比我食到间不错抵食GE上海野。咸豆浆如果同以前细个食开果D比,一定无得比,但系同返依家外面GE店舖质素比,算系不过不失。可惜GE系,豆浆太过薄,豆味较淡,榨菜同虾米都唔够香唔够味,酱油都唔够,变相出黎GE效果味道偏淡。既然弹到咁,点解我仲造不过不失呢,是关佢撞得到起花,出面已经好少做得到了,加上都好足料,所以我觉得佢仲有得救,可能都系今日失水准o者。北京馅饼呢个质素好高!!!一食落口好Juicy,好香好够味!!九菜又够多,正!!粢饭饭同料GE比例岩岩好,不过可惜同咸豆浆个症状一样,唔够味,榨菜肉松油炸鬼都系好淡味。牛腩水饺面呢个系全场质素最高!!!但系就算因为太高,挂住食,忘了影相,唯有字评。三粒九菜水饺大大粒,一咬爆汁,味道调得好好!!牛腩份量都好多,有5,6旧细ge,炆到好冧好入味!! 汤底系腩汁清汤够浓够清,冇乜油,至于面底就系上海幼面,都好唔错!总括而言,性价比好高!! 有D食物虽然整得唔好,但唔系差,可能再比机会去试,而且佢好多味道偏淡,食落无乜味道,其实都几健康!!!下星期再去过=]
咸豆浆
咸豆浆