2023-07-12 942 浏览
薄牛扒早餐:薄牛扒, 炒滑蛋(可以转煎双蛋), 杂菌, 牛油厚多士薄牛扒都算几大块, 牛肉食落唔会黐住牙, 煎双蛋系完美嘅太阳蛋, 捞埋啲蛋黄同埋杂菌同埋牛扒一齐食, 非常之滋味自选双拼粉面餐:猪扒午餐肉出前一丁, 配炒滑蛋, 牛油厚多士块猪扒仲大过块牛扒, 仲有埋午餐肉, 仲要系厚切, 虽然我都好耐时间冇食过午餐肉, 不过今次块午餐肉系几好食嘅, 出前一丁会跟埋包麻油今次我就将啲炒蛋同埋牛油厚多士crossover咗, 变咗三文治咁样食, 喺多士中间开个窿, 将啲蛋塞入去, 非常之有满足感冻咖啡佢呢度啲奶茶咖啡都属于好饮嘅, 都要大大杯, 糖同埋奶可以同佢讲叫佢另上, 饮落好顺喉
薄牛扒餐

出前一丁会跟埋包麻油

猪扒煎午餐肉配出前一丁

炒滑蛋配牛油厚多士

冻咖啡

$45 (早餐)
薄牛扒餐
猪扒煎午餐肉配出前一丁