2021-10-30 62 浏览
喺旺角女人街,好多个款唔同种类嘅食店,而今日我同朋友好想食西餐食,咁啱经过一间比较偏暗嘅餐厅,睇Menu都好多选择,一场嚟到一定要试一试✨烟三文鱼薄饼三文鱼香滑油脂分布比较多肉质好软腍Pizza底我最喜欢嘅超薄pizza咬落去第一啖好想除中间仲要有三文鱼同埋准则食落去好好味,份量唔会太多两个人食都啱啱好✨芝士焗薯条配松露沙律酱用芝士同薯条Max埋一齐再配合个黑松露酱简直系我最爱,薯条即炸里面软腍腍,外面好松脆,配芝士非常浓,点埋松露酱好香松露味如果黑松露重量多啲咁就Perfect Perfect✨西班牙黑毛猪鞍配苹果泥西餐离不开都有西班牙黑毛猪鞍 Eva嘅猪鞍比较厚身,口咬落去猪肉汁流出一啲都唔干身,点埋苹果蓉带出到猪肉嘅鲜味✨焦糖炖蛋伴雪糕仲有个甜品,即整嘅焦糖炖蛋表面有焦糖,咬落去好滑特别浓,云呢拿雪糕质感雪葩够冰冻,味道啱啱好✨Cookie Sweetie用曲奇你配衬甜得来带一点滑溜,中间朱古力屋企隔咗沙冰,食落去更加丰富口感✨Peach Flower白桃味我非常自爱,所以我就带咗呢杯特饮,加咗少许蜜糖比较甜一点
喺旺角女人街,好多个款唔同种类嘅食店,

✨烟三文鱼薄饼
三文鱼香滑油脂分布比较多肉质好软腍
Pizza底我最喜欢嘅超薄pizza

✨芝士焗薯条配松露沙律酱
用芝士同薯条Max埋一齐再配合个黑松露酱简直系我最爱,
如果黑松露重量多啲咁就Perfect Perfect

✨西班牙黑毛猪鞍配苹果泥