2024-08-03
🥩牛魔 (尖沙咀) 黎到尖沙咀嘅牛魔❣️佢地嘅星级热卖套餐依加有五周年优惠‼️只系$588😻✨乌肶肉酱油店员建议我哋放炉边烧~餐厅选用日本嘅鸡腿肉,肉质非常嫩滑‼️之前嘅调味恰到好处🥰✨美国和牛封门柳封门柳大大一旧😆同样放炉边慢慢烧,烧到差唔多熟就可以用铰剪剪开,大概都有5至6旧架~牛味非常香,但脂肪比例比较少,但口感就冇黎紧呢款咁满足喇~✨美国和牛牛板腱牛板腱一望佢嘅油脂就知道系好野😻只要烧大概5秒钟就可以翻面。口感如预期一样,几乎入口即溶~超级满足‼️✨香葱薄切牛舌我非常钟意呢个牛舌🤤薄切令牛舌口味好爽口,加埋香葱一齐烧,味道更升一层‼️✨烟熏苹果木松露和牛他他非常特别嘅一道菜❣️首先要将苹果丝同蛋黄捞入牛,味道嘅烟熏味好重,苹果丝有脆脆地嘅口感,加埋蛋其令牛他他更香滑🤤食烧烤比较腻,牛他他呢款生食有解腻嘅效果,又可以食多啲喇😽✨黑松露和牛肉碎炒饭呢款炒饭同样出色,炒饭炒得粒粒分明,黑松露同牛肉香气十足❣️✨扬樱花虾豆腐豆腐沾满樱花虾❣️外脆内软😆📍尖沙咀棉登径8号地下5-6号
✨乌肶肉酱油
✨美国和牛封门柳