星期日午餐本来想去一间同朋友食开既女人街韩国野,途经呢间野又见到d午餐又几抵,于是就转啦😅,1200入去都好多人,心谂大概唔伏得去边啦挂🤣坚系大件夹食,自觉都算大食,朝早冇食早餐🙈,但食哂真系觉得几饱,虽然小店寿司质素始终不能同出名店舖比,但真算唔错,芝士同沙律酱夹埋系几好食,话系细卷但我觉得都几大旧吓😂。呢个价钱有6件咁多,都几有良心,不过佢拉面系冇其他𩠌既~个人觉得面较重面粉味,但唔算好难食,份量比我食既同区日本野食店都多,而且仲送汽水,仲系樽装即开添‼️不嬲都唔饮汽水既我都觉得几吸引,呢个lunch set整体都好抵食👍🏻店舖卫生睇落都👌🏻,只系装修残旧,我食果份睇落系干干净净🤣,舖面唔大,一大班人一齐食应该要分开坐。

火炙芝士加州细卷拉面

2018-07-08