2020-04-26
见到呢排做紧tea set75折优惠,计番连加一都系250一位,加上本身钟意食榴梿,hotel icon 既tea set 之前一直都好难book, 就决定去试一试。Green 系酒店大堂果度,一入酒店就见到。入去之前会量体温,枱上有准备信封俾你入口罩,而坐位之间距离阔落,感觉防疫措施做得不错。其实除左榴梿雪糕,仲有其他雪糕选择,不过因为自己本身吾食咁多雪糕,只食左今次既主题雪糕。雪糕面系榴梿容,榴梿味十足,钟意食榴梿既人一定会钟意。我一直都怕食松饼会好济。呢个松饼好松软,口感同味道都好好,食完一个都吾会觉得好济。最后到tea set, 其实味道吾错。不过底层既咸点吾热,感觉差d,比较推荐虾多士。甜点系都榴梿味,味道不俗。整体份量适中,以一个吾太食得多甜品既人野讲,都可以勉强食晒。味道整体吾错,榴梿味甜品几好食,特别推荐榴梿雪糕、英式松饼。价钱75折之后性价比高。
榴梿雪糕
英式传统松饼