2021-02-02 1795 浏览
一路都想试呢间烧烤餐厅, 嚟到见到佢有三款唔同嘅餐可以选择包括净系食串烧冇海鲜嘅套餐或者系海鲜烧烤餐同我哋选择嘅流水虾餐。餐厅环境,楼面虽然得1个侍应但女侍应服务态度热情有礼。知道我哋第一次黎里间餐厅,好热情咁介绍唔同嘅套餐最终我哋拣咗流水虾套餐首先一上左一碟虾,之后每次最多可以六只咁嗌,其他嘢食就唔会有张纸比你去填写,咁就根据你选择嘅嘢食佢会送上嚟。咁基本上除咗流水虾以外其他嘢食质素一般如果唔系嗌咗流水虾就咁$98任食就性价比就一般,都有嘢饮提供,包括汽水柠檬茶等等另外啤酒可以提供。每张枱上面都有唔同嘅调味粉方便你去加喺串烧,全个用餐过程其实都好满意尤其是女侍应嘅服务态度。
2021-01-08
  • 流水大头虾