餐厅: 天廚海南雞
资讯:

去骨海南鸡饭(油饭、配汤/热饮)$58海南鸡偏细只,加上皮厚(小编习惯太厚的皮会弃掉🙈),变相肉量就更少了。皮肉中间冇啫喱。但肉算滑,店家亦给予了脾位。辣酱则比其他海南鸡店辣少许🤏🏻油饭冇蒜香味,纯纯的鸡油味,不过不失。鸡脚红萝卜椰子汤系好饮嘅,冇味精,有鸡同萝卜清甜味。肉骨茶饭(油饭、配汤/热饮)$58大推!😍😍😍😍😍汤底够浓药材味,劲好饮,配饭一流!有大约4旧骨,已经熬到好淋,骨肉分离,不嚡口,好入味。虽然汤浓到重口味,但饮完唔口渴👍🏻小编觉得好饮过鸡,必食!🫶🏻😍PS 店家有维达tissue提供(不另外收钱喔)👍🏻结论$58晚饭、连汤,算高cp值👍🏻上菜快手,环境正常

去骨海南鸡饭(油饭、配汤/热饮)$58
去骨海南鸡饭(油饭、配汤/热饮)

油饭冇蒜香味,纯纯的鸡油味,不过不失。

鸡脚红萝卜椰子汤系好饮嘅,冇味精,有鸡同萝卜清甜味。

肉骨茶饭(油饭、配汤/热饮)$58
肉骨茶饭(油饭、配汤/热饮)

大推!😍😍😍😍😍

PS 店家有维达tissue提供(不另外收钱喔)👍🏻

结论
$58晚饭、连汤,算高cp值👍🏻
上菜快手,环境正常
2024-07-02
去骨海南鸡饭(油饭、配汤/热饮)
肉骨茶饭(油饭、配汤/热饮)
  • 肉骨茶