2022-12-06 687 浏览
德国咸猪手超好味😍😍皮好脆,咬落去都听到脆皮既声🤣🤣👍🏻而且仲系切好咗既添🤣好方便👍🏻👍🏻猪手肉都好滑🤤🤤好易咬,唔会咁容易sip牙,咸味好入肉😂😂有德国风味🫶🏻我地另外仲点咗洋葱圈同椒盐鲜鱿作为送酒小食,洋葱圈炸得好脆好香,椒盐鲜鱿都好足料,好大粒鱿鱼,椒盐粉味道都好正😋😋送酒小食真系一流!❤️‍🔥❤️‍🔥蒜蓉荷兰肠都好正!🤤🤤蒜蓉味爆香,加上荷兰肠同蒜蓉都好香好惹味!😍😍热辣辣更加好食👍🏻😋😋真系必试!配黑啤饮更加惹味~我地饮咗Guinness黑啤🍻香醇浓郁,苦中回甘💛💛好滋味🤤本身个人好喜欢饮黑啤酒,对比起其他啤酒😂😂👍🏻再送埋配酒小食一齐食真系大满足!❤️‍🔥😍🍻呢间餐厅超抵食,而且味道菜式都不俗!有机会真系要来食下,同friend一齐聚旧吹水又得!❤️