2020-09-25 22 浏览
今晚响旺角食晚饭,见到一间有怀旧感觉既车仔面,门口竟然有铁闸,令我谂返起细个时食车仔面既情境,于是入去试下😌入到去环境好舒适,坐得好舒服,而且卫生做得好好,有怀旧感觉既同时,地方又干净,呢样已经值得加分👍🏻👍🏻我同朋友入到去叫左两个车仔面,两个小食同港式樽仔奶茶😋😋🌟招牌车仔面 $58猪大肠做得好出色,入面干净,又够厚,卤水汁好入味,必食👍🏻👍🏻👍🏻除此之外,仲有辣鱿鱼🦑,猪红,辣猪皮,鸡翼,鸡翼尖,卤水蛋,辣鱼蛋,劲抵食,咁样配搭真系一碗真真正正既港式车仔面😋😋🌟碗仔翅 x 吉列炸蚝碗仔翅系我细个时最钟意食既其中一样小食,呢个咁大碗,仲要劲足料,都只系$20,除左价钱平,足料,调味都做得出色,都系必点既小食😋😋吉列炸蚝,外脆内多汁,即叫即炸,蚝肉新鲜,真系好好食,$25已经有5只,都系其中一个必点既小食😋😋🌟樽仔奶茶樽仔奶茶,冲得唔苦涩,奶味唔会抢过茶味,茶味浓,无冰既冻奶茶系最好,唔会令到奶茶变淡,真系好好饮👍🏻👍🏻

我同朋友入到去叫左两个车仔面,两个小食同港式樽仔奶茶😋😋

🌟招牌车仔面 $58
招牌车仔面