(o´罒`o)时新汉堡饱#红磡黄店💛•小妹由year1开始已经听师兄姐讲时新呢个名(•͈⌔•͈⑅)♡之前都食过几次!今次就正式介绍俾大家(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)!仲记得𠮶阵小妹下午茶时间去到,入面一个客都冇,以为收咗舖^_^;嘿嘿•🍔🍟《单层汉堡芝士饱 拼 炸薯条》($42) 7/10个下午茶餐包咗个bell、薯条同一杯野饮,都几抵食(˶‾᷄ ⁻̫ ‾᷅˵)讲咗个bell先,普普通通洒左啲芝麻嘅嘉顿包皮,冇乜特别(*≧ω≦)但旧牛就有惊喜!٩(˃̶͈̀௰˂̶͈́)و好juicy好有牛肉味,不过size就细咗啲(;;;;;°∇°)块包都已经唔大,系完全可以遮住晒旧牛(;´゚ω゚)唔揭开都唔知入面有野(´・_・`)芝士酱好甜反而冇乜芝士味|ఠεఠ)不过都好彩有块溶咗嘅芝士垫底٩( ᐛ )و!即刻加返少少分!薯条份量好多!不过小妹觉得佢唔够多盐唔够咸⁄(⁄ ⁄ ⁄ω⁄ ⁄ ⁄)⁄!而且佢虽然热辣辣,但有部份已经淋咗(´•̥ ω •̥` ')•个bell嘅用料都好易买到同埋好易整到,但就因为咁令成个餐好有港式风味好有亲切感(˶‾᷄ ⁻̫ ‾᷅˵)•٩(ˊᗜˋ*)و✧*。📍时新汉堡饱 (红磡)红磡黄埔天地家居庭(第12期)地下G22-G
(o´罒`o)
时新汉堡饱
#红磡黄店💛

🍔🍟《单层汉堡芝士饱 拼 炸薯条》($42)
7/10

٩(ˊᗜˋ*)و✧*。
📍
时新汉堡饱 (红磡)
红磡黄埔天地家居庭(第12期)地下G22-G23号舖

💰人均消费:$50-$100

#foodie小妹_红磡 #红磡 #burger #港式快餐 #hkfoodie #时新汉堡饱 #红磡黄店 #黄埔黄店 #汉堡饱 #黄店 #黄店💛