2024-07-14 150 浏览
觉得好耐冇食过burger所以就上OpenRice睇吓见到呢间食评都几好又抵食 所以就嚟试吓手打安格斯牛汉堡佢个安格斯牛好Juicy又好厚 仲要加埋秘制嘅沙律酱 个burger高质过麦当劳𠮶个好多🤣脆炸乳酪鸡汉堡个鸡系新鲜炸起嘅 热辣辣 脆卜卜 再加埋啲乳酪酱个味道都好夹🤤个套餐$58就已经配埋沙律或者薯条再加一罐嘢饮 真系好抵食🤩我哋就拣左沙律 因为我地想另外叫啲小食嚟试下😚个沙律都好colourful 再加埋啲胡蔴酱 唔钟意食菜嘅人都会食啲呀🤣炸鱼薯条炸鱼好脆 一啲都唔腥 旧鱼仲要几滑添 我好钟意食😋薯条就当然系黑松露芝士薯条好食啲啦🤣黑松露芝士薯条佢嘅黑松露芝士唔系黑松露芝士酱 而系真系黑松露再加芝士碎再配上粗薯条 又新鲜热辣辣炸起 味道真系几唔错👍🏻

手打安格斯牛汉堡

脆炸乳酪鸡汉堡