2020-12-15
由于太耐没食过麦记 又好想食薯条啊汉堡包🍔等热气食品就上网寻到呢间汉堡店 见到价钱好抵食 就马上出发前进啦 到咗尖沙咀仲要行一大段路先到 系路边都易揾的 就系唔近地铁站 较为远(╥﹏╥) 6点度过去已经有人排紧队 好在大多都take away 遇著有位坐堂食感到无比幸运 但堂食座位数量得4 ,5张枱仔 想堂食嘅人就要避开高峰时间啦⚠️ 因为系open kitchen效果 堂食会闻到好浓的油烟味 介意嘅朋友仔都系take away la~我地今次就叫左一个包一个set⭐️mushroom 味个size正常 又几厚下 一个女仔食都够 可能有mushroom系度 夹埋肉食又几juicy㖞⭐️黑松露味比mushroom薄少少 黑松露味都ok 唔太重唔太淡 正常🧡Mushroom>黑松露呢个价钱食度已经好高性价比 值得一试
我地今次就叫左一个包一个set
⭐️mushroom 味