2023-04-23 166 浏览
系亲戚屋企附近发现依家食汉堡嘅小店,装修系行怀旧风,红白格仔,打卡一流😎😎汉堡既定选择唔算超级多,但系都有唔同嘅元素,又或者拣咗一个款式之后,可以再加其他配料。除咗经典款式,仲有素食选择:大啡菇汉堡、素鸡青酱汉堡👍🏼👍🏼环境光鲜整洁,可以自助拎餐具,同埋茄汁等等。炸鸡薯条可以选择炸鸡味粉口味,我哋拣咗芝士味,芝士粉偏甜,配上香脆炸鸡,都几夹👍🏼👍🏼好钟意佢哋厚身嘅薯条,虽然茄汁就有少少稀/淡,但个薯条新鲜炸起够香脆,加晒分!鱼柳bell鱼柳包卖相都几靓仔,有生菜、蕃茄、芝士,口感层次丰富。鱼柳炸浆唔算好厚,亦唔会炸到太干,整体几清新👍🏼加配午餐肉条非常推荐!比想像中好食!午餐肉外皮香脆,但里面系有少少肉汁保留到,唔会干争争,邪恶又滋味🫶🏻🫶🏻🔥🔥经典汉堡屋企人大赞,口感味道好有本地旧式手工汉堡店影子,牛肉厚身,juicy,唔会死咸如果加多一只煎蛋嘅话,相信会更完美!嗌咗个包之后,系包咗一罐汽水,性价比几高!如果要加小食,都只系$10。比较推荐嘅,系午餐肉条,同埋炸鸡翼!炸鸡翼系南乳味架!🔥🔥正!

环境光鲜整洁,可以自助拎餐具,同埋茄汁等等。
炸鸡薯条
炸鸡薯条
鱼柳bell 配午餐肉条

鱼柳bell
加配午餐肉条

经典汉堡
如果加多一只煎蛋嘅话,相信会更完美!