2021-03-29 427 浏览
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️🍜生滚金菇沙嗲牛肉煲仔面 $46 包冻饮〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️我喺九龙湾食,咁我tag返九龙湾啦,煲仔面其实间间光荣都有,九龙湾𠮶间本身冇煲仔面,但搬左铺位之后就有,上次放lunch嚟食,waiter话要2点后先有,所以今次特登迟啲放lunch嚟试下,我自己就第一次食煲仔面,之前有谂过去慈云山食,但觉得有啲贵,而且交通唔方便一上枱仲系滚下滚下,劲正,牛肉估计有10嚿,尾3𠮶张图啲牛已经系食左一半都仲有咁多😂金菇有两束左右啦,个沙嗲超浓,浓到我觉得似酱多过汤,我个人好钟意,面嘅话我觉得佢应该落左两个面饼,呢个价钱仲要包杯咁大杯嘅冻奶茶,冻饮仲要唔洗另外加3蚊,抵到烂
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️

🍜生滚金菇沙嗲牛肉煲仔面 $46 包冻饮