2021-06-10
好耐冇食过火锅放题,行完街黎到呢间环境几好,又坐得舒服嘅餐厅慢慢享用晚餐都系一个唔错嘅选择😊汤底拣咗鸳鸯㶽,一边系樱花虾龙虾汤,面层铺满樱花虾,加上香浓嘅龙虾汤,所有海鲜放系呢边就啱晒另一边拣左养生花胶鸡汤,好足料,有鸡,花胶,杞子同埋蔬菜,其他肉类会放系呢一边自助区有沙律🥗及熟食前菜,仲有各式各样嘅配菜同埋丸类前菜送新鲜刺身拼盘一客➕泰式生虾配秘制酱汁一客刺身有三文鱼、墨鱼、剑鱼、赤贝、北寄贝、蝾螺片,我比较钟意鲜甜嘅北寄贝加赤贝,生虾都好爽口每台会送一客海鲜拼盘,有虎虾、蛏子肉、墨鱼、盲曹鱼片,虎虾好新鲜好好味😋仲有任食美国特选牛肉、特选猪肉、特选鸡肉,牛肉好香,唔会韧,猪肉同鸡肉都唔错炸物方面,推介炸虾同埋鸡软骨串烧肉就比较喜欢牛肉串,薄烧牛舌串同埋金菇肥牛卷 饮品有两个雪柜嘅汽水供应,甜品有雪糕加雪条,特别推介海盐雪糕,粉蓝色好靓,仲几好味添💕
自助区有沙律🥗及熟食前菜,仲有各式各样嘅配菜同埋丸类
前菜送新鲜刺身拼盘一客➕泰式生虾配秘制酱汁一客
炸物方面,推介炸虾同埋鸡软骨串
烧肉就比较喜欢牛肉串,薄烧牛舌串同埋金菇肥牛卷