2022-05-16 51 浏览
约朋友食饭旺角区最方便☺️见到OpenRice订位有优惠,即刻想试吓呢间自助火锅放题。位置喺女人街好方便,同一栋有好多餐厅选择。好多种类可以逐间试🤗门口系教主好抢眼😉12点几嚟到,人数唔算多,好好彩安排到卡位👍🏻可以舒舒服服打边炉用QR code落单,够晒环保♻️即刻出去睇吓有咩嘢食,基本嘅丸类同埋菜类都有有我最钟意食嘅冬瓜蕃茄南瓜同埋竟然有冰菜同埋莴笋🤭🤭🤭朋友就系咁食牛柏叶同埋猪皮😄😄一开始会有个牛肉拼盘,可以试吓边只啱食可以再order。牛小排、牛肋条👍🏻👍🏻🤣另外两款就普普通通估唔到牛肉种类有咁多,封门柳平时好少食到,觉得好好食太迟发现封门柳啦🙊最好食都系牛小排,一碟有两大块,不停encore牛小排同封门柳。猪嘅种类都好多,好少放题有猪颈肉。推介黑豚肉👍🏻肥瘦适中,入口好柔软酱料好多选择,日本豉油加沙茶酱再加炸蒜冇得输👍🏻最后朱古力蛋卷做ending💞总结牛同埋猪嘅种类同埋质素都对得住个价钱,十分方便,打边炉放题嚟讲最紧要位置好坐🥰呢间绝对唔会有下次💞
约朋友食饭旺角区最方便☺️
见到OpenRice订位有优惠,即刻想试吓呢间自助火锅放题

位置喺女人街好方便,同一栋有好多餐厅选择。
好多种类可以逐间试🤗
门口系教主好抢眼😉

12点几嚟到,人数唔算多,好好彩安排到卡位👍🏻
可以舒舒服服打边炉
用QR code落单,够晒环保♻️

同埋竟然有冰菜同埋莴笋🤭🤭🤭
朋友就系咁食牛柏叶同埋猪皮😄😄

一开始会有个牛肉拼盘,可以试吓边只啱食可以再order。
牛小排、牛肋条👍🏻👍🏻🤣
另外两款就普普通通

猪嘅种类都好多,好少放题有猪颈肉。
推介黑豚肉👍🏻
肥瘦适中,入口好柔软

酱料好多选择,
日本豉油加沙茶酱再加炸蒜冇得输👍🏻