2023-10-12
今日收工约埋朋友黎试下呢间火锅😆 一入嚟就见到装修好靓 成日都粉红色 几梦幻😍我地叫左个套餐A $258 然后拣左胶原蛋白养颜美容锅同埋滋补养生香辣锅😋 职员提我地食之前可以试下个汤底先 又真系去好饮😋 香辣锅真系有啲药材味咁 👍 美容锅就好浓甜除咗打边炉 估唔到仲有一个刺身送 有三文鱼 北寄贝 甜虾 鱿鱼 同帆立贝 全部都食得出好新鲜👍👍牛肉好嫩一啲都唔韧 几有牛味🙈 海鲜都几多选择 水鱿好爽 翠肉鲩都好新鲜有鱼味 👍 菜都有好多拣 油麦菜 生菜全部都好甜😋仲有饮品任饮 连啤酒都有添总括黎讲味道都好好👍👍坐得好舒服 时间都好充足💰晚餐人均~$311 (收+1) #美滋锅香港 #Beautyinthepothk #美颜养生 #美滋锅 #火锅放题 #吃到饱火锅 #任食火锅 #免费泊车 #儿童乐园 #旺角火锅
仲有饮品任饮 连啤酒都有添
总括黎讲味道都好好👍👍坐得好舒服 时间都好充足
💰晚餐人均~$311 (收+1)