6天前
前排系九龙湾收工要揾晚饭食都离不开去Megabox, 好在都揾到间正野坐底慢慢食😙餐厅装修充满日本风🇯🇵,灯光烧猛,坐位都够哂阔落又舒服😆火锅采用半自助,一般配料、饮品都系自助区,而肉类就要由app order 📱配料简直多到选择唔到呀,样样都新鲜🥰,饮品都有成6-7款选择。系等待火锅料嘅同时,出面有劲多熟食选择,有寿司🍣,小食🥟汤底 🍲匠人汤底,分别拣左日本限定嘅飞鱼汤🐟同香港限定嘅豚肉汤🐽,汤底味道浓淡适中,有淡淡鱼香味去衬托肉类鲜甜味,豚肉汤亦无膻味,唔会盖过肉味👏🏽火锅料牛肉豚肉劲正劲新鲜,脂肪纹劲均匀😆,肉类包括美国精选牛肉、美国牛板腱、美国SRF极黑牛、美国肥牛、西班牙豚🐖,肉类任点任食,比你食足120分钟🤣最正都系SRF 极黑牛 SRF 指Snake River Farm,专门出产顶级牛肉🥰,SRF牛指具备日本和牛的油花口感、以及美国安格斯牛的香浓肉味,入口松软之又食到牛肉的浓厚香气,系混种牛中的极品。所以呢款牛我地疯狂落单🤣甜品都有好多选择,雪糕🍧,蛋糕🍰总有一样啱你口味!呢间火锅CP值好高,由熟食到甜品都有好多选择又高质,可以再食多几次😂
餐厅装修充满日本风🇯🇵,灯光烧猛,坐位都够哂阔落又舒服😆
系等待火锅料嘅同时,出面有劲多熟食选择,有寿司🍣,小食🥟
甜品都有好多选择,雪糕🍧,蛋糕🍰总有一样啱你口味!