2022-07-07
今時今日$168 可以做啲乜?原來只要以呢個價錢去【Sodam Chicken】 就可以嘆到性價比超高嘅 炸雞🍗 ➕ Pizza 🍕 ➕ 小食放題 一個價錢 多重享受 仲可以嘆足90分鐘位於銅鑼灣嘅【Sodam Chicken】 用餐環境輕鬆 非常適合三五知己暢聚🍻 我自己一向都鍾情炸雞🍗 所以今次都係點不同炸雞口味為主: 黑糖脆脆|辣味🌶️|檸檬🍋柚子|濃蒜🧄|甜酸|蜜糖🍯芥末香蔥|香草🌿青檸當中首推最新推出嘅 ❣️黑糖脆脆炸雞🍗 每件炸雞都係即叫即炸 外層炸得金黃香脆、熱辣辣♨️ 黑糖味道嘅炸雞都係第一次食到 估唔到黑糖醬同炸雞味道非常夾 面層更特意加上粟米🌽脆片 夠曬驚喜🌈 咬落啖啖香脆可口 充滿層次 味道令人一試難忘❣️檸檬柚子炸雞🍗 味道都做得相當出色 屬必點之選✅ 檸檬🍋再配上柚子味道酸酸甜甜 清新又開胃😋 食多件都唔怕漏 滿載夏日清新風味喜歡重口味嘅朋友就絕對唔能夠錯過 ❣️濃蒜🧄炸雞🍗 平日唔特別鍾情蒜味食物嘅我 試過呢個口味之後都另眼相看 蒜汁🧄做得非常香濃 未食已經聞陣陣蒜香🧄 咬落啖啖都有充斥著蒜香 惹味非常❣️蜜糖🍯芥末香蔥 一向偏好蜜糖味道嘅食物 所以呢款口味
誠意推薦韓式辣伴海蜇🌶️俾鍾意食辣嘅朋友 海蜇爽口又入味 口味創新 惹味醒胃😋 私心推介蜜糖芥末薯條🍟 薯條即叫即炸 每條都脹卜卜 雖然叫芥末 但係完全無辣 反而有好香濃嘅芝士味🧀 記得趁熱食🫶