2023-05-30
听讲川魔有个烤鱼午餐几抵食,是日特别同朋友黎试下。差唔多两点黎到,店内唔少食客㖞,估唔到平日晏昼都咁旺😋快快落个烤鱼餐先,再睇下加啲咩好呢,餐牌好多野都想食添。🦪川烧生蚝特价$10一只呀📣咁抵就叫一人一只试下佢先,蒜蓉烧得劲香,仲有带少少辣,蚝肉大只肥美,抵食😋🐓凉拌葱油鸡午市主餐牌有八折,咁加份冷盘前菜先,叫左葱油鸡。鸡肉嫩滑,入口系重重的葱油味,好香口呢。鸡皮唔肥,加上鸡肉全熟,感觉不错👍,因为有点怕太生的鸡件🤣🐟二人香辣烤鱼午餐客饭套餐主菜来啦🤤好期待呀~口味拣左清花椒麻香烤鱼,小辣小麻,但上到枱都系一片红,朋友有点怕太辣,哈哈,烤鱼不辣唔好食㗎㖞😆鱼肉先半煎炸过,皮香肉嫩,小辣小麻个人觉得啱啱好,唔会盖过鱼的鲜味。除左鱼,入面仲有少量其他配料,有木耳、莲藕、莴笋、芽菜、豆卜等,正呀🤤个餐包两碗白饭,大大碗㗎。🧋黑糖珍珠厚鲜奶 & 芝士奶盖伯爵红茶个餐有餐饮送,冻清茶唔使加钱,其他特饮有优惠价,叫左珍奶同芝奶。黑糖香甜鲜奶滑,珍珠有咬口,好饮㖞。芝士奶盖厚实,伯爵茶底香,叫左走甜啱口味,都好好饮。最正系劲大杯,加钱都抵饮。唔错唔错,唔怪得咁多人食嘅😋
快快落个烤鱼餐先,再睇下加啲咩好呢,餐牌好多野都想食添。
🦪川烧生蚝
🐓凉拌葱油鸡
🐟二人香辣烤鱼午餐客饭套餐
主菜来啦🤤好期待呀~
个餐包两碗白饭,大大碗㗎。
🧋黑糖珍珠厚鲜奶 & 芝士奶盖伯爵红茶
唔错唔错,唔怪得咁多人食嘅😋