2021-08-03
韩牛韩式烧烤😋今次同fd去旺角食饭,我又想食韩烧放题,睇下边度性价比高啦,就揾到呢间😍😍位置系小米旗舰店嘅左边 沿住扶手电梯直上一楼就系啦,都好方便,上到去见到好多人,差唔多全场爆晒🙆♀️🙆♀️放题:$228@食物款式都好多嘢拣,有熟食有刺身同最重要嘅肉, 试咗大概八成嘅食物, 最好食都系腌牛肉,腌肉𠮶啲就腌到得恰到好处,好好味❤️❤️食到中途,见到隔离枱食虾,d 虾见下都好大只,所以都攞咗三只试试,食落非常有惊喜,好新鲜好味👍💯饮品种类都算多, 连coke plus都有🤩放题食物仲有朱古力喷泉、寿司、熟食、雪糕、甜品等,好多选择👍👍连生果同沙津都有🥗推荐食物: 虾,牛肉,所有腌既肉,仲有肾🤩🤩店铺贴心:有个透明袋放系枱面,要嚟装电话,呢个值得一赞👍餐厅环境:环境舒服,冷气够冻,而且抽风系统好好💯地址:旺角弥敦道601号创兴广场1楼整体评分:4/5味道:4/5抵食:4/5环境:4/5
放题:$228@
饮品种类都算多, 连coke plus都有🤩
推荐食物: 虾,牛肉,所有腌既肉,仲有肾🤩🤩
店铺贴心:有个透明袋放系枱面,要嚟装电话,呢个值得一赞👍
餐厅环境:环境舒服,冷气够冻,而且抽风系统好好💯
地址:旺角弥敦道601号创兴广场1楼
整体评分:4/5