2023-04-15 1864 浏览
复活节既时候同👦🏻去左屯门行街🙈见到呢间开左无耐既烧肉放题店🔥环境一流之余 Set C D E放题全日提供🔥Lunch Set C D 仲有买一送一🤣又抵食又高质既放题店 一定要去试吓🙈🙌🏻值得一提 Dinner Set C D E 2人8折/3人75折/4人7折 快啲同三五知己一齐过去试吓啦🙌🏻▫️烧肉方面一坐低店员会上一个头盘 里面有齐多款肉类A5日本黑毛和牛既各个部位 会员生日激赏仲送九州和牛西冷 新鲜之余 和牛好软嫩 重牛味 和牛西冷虽然大块 烧起上泥时间会耐小小 但食落口软嫩无比 大推!▫️刺身方面佢地刺身有几款 如果好似我哋咁食最贵𠮶个套餐 有赤虾、三文鱼、八爪鱼、带子等 全部都好新鲜 厚身 三文鱼大块油脂感满满 肥美无比 赤虾爽口弹牙 带子鲜甜厚身🙈🥰▫️炸物、海鲜方面小食叫左炸蟹钳 亦都有炸蚝等再叫左几款凉拌小菜 配合烧肉一齐食就岩岩好啦 海鲜方面有烧元贝、大虾、烧蚝等 款式唔多 但都大只新鲜 美味无比🔥▫️甜品、饮品方面饮品方面都几大路 有平时饮开既罐装汽水、自家制茶类 不过最令我惊喜系有即冲既夏枯草 甜甜地 配埋烧肉就好解腻清热🙈甜品一定一定一定要试佢地既牛角包窝夫🧇同香蕉

▫️烧肉方面

▫️刺身方面

▫️炸物、海鲜方面

▫️甜品、饮品方面
甜品一定一定一定要试佢地既牛角包窝夫🧇同香蕉新地 我真系冲住佢地呢款过去🥰酥脆无比 仲要热辣辣架🔥雪糕口味有五款 全部都系movenpick 仲可以任食架🥰冰火二重奏既口感真系令我一试难忘 好满足🙌🏻
2023-04-12