2017-01-11 1181 浏览
翻完学就已经冇晒体力,日日翻学真系唔可以唔食晒一餐好野黎令自己开心下啦平时食放题就食得多,好少会话去食烧肉放题,因为惊成身都系烧既味道今次就破例去食下啦,因为朋友想食呢种烧肉而且亦都未试过呢一间咁就行入黎食架啦!出面睇落唔大,入到去其实都有唔少台,都唔惊冇位既选择都好多下,每一种都有几个口味,黎既份量都可以自己控制到唔洗惊食唔晒海鲜类既选择都好多,例如呢个帆立贝,无壳既反而系方便去烧,有多D位去烧其他食物而且都好新鲜,我地就烧得岩岩好唔会好硬呢个帆立贝我地都有再叫多一次架! 都值得一食牛肉都有好多既选择个人钟意食一口和牛,唔会好硬同油脂都好平均重点系呢度会有刺身食!身为一个钟意食刺身既人就紧系唔会放过啦虽然佢主打系烧肉料理,但刺身都唔差,都好新鲜马刀贝同北寄贝都系我每次食日本野必食既!都冇令我失望,马刀贝都好爽口同埋呢度都有台湾肠食!去完台湾都一直好回味台湾既肠呢度既都唔差,都有台湾肠个种既口感,少少硬硬地咁既而肉类就有唔同既口味,例如烧汁呀盐呀等等另外仲有甜品食呢个系精选甜品,应该就系每日唔同咁叫得呢个名都惊会伏,但系知道系蛋糕黎都放心D都唔会好甜,还可以仲有雪糕系一杯杯咁比我地,都

咁就行入黎食架啦!

出面睇落唔大,入到去其实都有唔少台,都唔惊冇位既
选择都好多下,每一种都有几个口味,黎既份量都可以自己控制到

唔洗惊食唔晒
而且都好新鲜,我地就烧得岩岩好唔会好硬

呢个帆立贝我地都有再叫多一次架! 都值得一食

牛肉都有好多既选择

个人钟意食一口和牛,唔会好硬同油脂都好平均
重点系呢度会有刺身食!

身为一个钟意食刺身既人就紧系唔会放过啦

虽然佢主打系烧肉料理,但刺身都唔差,都好新鲜

马刀贝同北寄贝都系我每次食日本野必食既!

都冇令我失望,马刀贝都好爽口
同埋呢度都有台湾肠食!

去完台湾都一直好回味台湾既肠

呢度既都唔差,都有台湾肠个种既口感,少少硬硬地咁既

而肉类就有唔同既口味,例如烧汁呀盐呀等等
另外仲有甜品

呢个系精选甜品,应该就系每日唔同咁

叫得呢个名都惊会伏,但系知道系蛋糕黎都放心D

都唔会好甜,还可以

仲有雪糕系一杯杯咁比我地,都好有诚意XD,而唔系就咁比"雀_"一杯咁~
最后呢度既店员都好好,成日帮我地换左张纸佢同加水

有咁多既选择加埋都系250左右,同食放题差不多
2016-11-09