2022-07-26 128 浏览
又同朋友黎食邪恶既烧肉放题啦🤣🤣想尽情咁食好多款唔同种类食物,或者边食边倾都岩哂🤪🤪平日既晚市时段食110分钟每位$278,如果19:20前离座或者21:30后入座仲可以有7折添,岩时间就超抵呀😍😍餐厅酱料有6款,都系出面自取,另外饮品都好多选择自己攞,仲有嘉士伯同任饮添😚😚食物用QR code 落单够哂方便,随时都可以加单又唔怕漏👍🏻👍🏻而且种类都有好多,有牛/鸡/猪/羊/海鲜/饭/面/小食/汤/菜/香肠类等等。牛肉类我地拣左薄切西冷扒几香肉味,雪花牛仔肉角型细细粒几软,牛肋骨同牛舌都有调过味几入味几好食🐮🐮🐷🐷推介猪颈肉同五花腩,大大片厚切咬落去啖啖肉劲好食,猪颈肉仲试哂原味同辣味,辣味都几辣下,钟意惹味既就唔好错过啦,佢仲有d 放题少见既猪大肠同猪皮,岩哂咩都想试既人😁😁其他肉类方面,鸡肾,调味鸡肉,酱腌春鸡脾同羊西冷都试哂,调味既味道唔错,鸡肾够脆😋😋海鲜选择都唔少,我地疯狂叫蒜蓉芝士生蚝,好少地方咁重本可以任食,佢既带子系劲大粒既版本,差唔多有蚝咁大,烧完都几阵牙好食,又系回本之选😍😍我地仲叫左水冷面(正常味道,食下冻野几舒服),温泉蛋香葱紫菜饭,阿珠汤靓汤同埋d 泡菜芽菜配

我地仲叫左水冷面(正常味道,食下冻野几舒服),温泉蛋香葱紫菜饭,阿珠汤靓汤同埋d 泡菜芽菜配料,配住烧肉夹生菜食又几夹☺️☺️

一开始未烧就叫定炸物,柚子炸鸡,鱿鱼酥,韭菜饺呢d 香口野唔少得🥰🥰

📍 Running 烧 (旺角)
旺角弥敦道726号9楼

#香港美食 #香港必食 #hkfoodie #hkfood #hkfoodblogger #hkfoodlover #hkfoodpic #hkig #hkfoodie #hkfoodies #food #foodie #foodstagram #foodblogger #berryfoodie #berry旺角 #韩国菜 #韩烧 #烧肉 #烤肉 #韩国烧烤 #running烧