2022-10-31
今日有食肉兽朋友生日,最化算梗系去烧肉放题!朋友话神灯烧抵食,所以就book咗佢啦~原来有分五个Level,越高级越多选择,丰俭由人。今次我哋豪豪地拣咗level 4 (每位$468),有186款食物任食任饮,正呀!首先有一set M9和牛西冷、肉眼、牛肋肉同五花肉,油香十足👍🏻唔使点任何调味料都好好味!每台都有一支黑椒同喜马拉雅山盐,亦有烧汁唔同其他酱料提供。落单扫QR code,几分钟后就有个机械人送餐,好方便!出面自助吧有齐所有想像到嘅肉类,亦都有寿司、沙律、炸物、刺身、炖汤同甜品,饮品都有十几款,真系睇到眼花撩乱。食物质素中上,肉类同开边虾最为出色,order 咗好多转都无甩单,依然系秒速送到👍🏻边食边倾,好快就饱到上心口,最后仲要补番个雪糕先走!