2020-11-29
今次介绍既系一间食海鲜生蚝都几抵食既餐厅 虽然系系尖沙咀 不过就唔系系大街 隐藏于大厦中央 令餐厅多左一份宁静既感觉🤩一场泥到一定要试下佢地既生蚝 我地就试左美国中码生蚝同南非生蚝🦪 2款都算大只饱满 美国中码生蚝味道软甜 而南非生蚝海水味就浓d 2款都好食 抵试👍🏻小食方面我地就食左日本一口和牛粒 意想不到咁大碟😱 份量好足 味道岩岩好仲好juicy 旁边仲有盐同黑椒比你点🤩海鲜我地仲拣左白酒煮蚬同烤焗海鲜拼盘 白酒煮蚬份量同样惊人 蚬肉唔大只不过胜在无沙鲜甜 汤底加左香草令蚬肉更惹味😎 烤焗海鲜拼盘差唔多系每枱必点😂 入面有1大只芝士焗龙虾 2只焗扇贝 2只虎虾 1只芝士黑松露焗大蘑菇同蒜蓉翡翠螺😍 龙虾新鲜 大只弹牙👍🏻 大蘑菇黑松露味浓 仲好juicy 整体都算好抵食🌟