2017-12-03
难得一日假期可以同宝贝仔撑下台脚,拣左间屋企附近,食评不错的卡莎338!拣呢间餐厅都系因为佢地既十蚊生蚝不错,我同阿仔都系爱蚝之人!所以决定一试😍十蚊生蚝来自法国,肉身不算大只,而口感爽口,海水味重!正正合我地杯茶!我地两个总共食左两打半如果平时钟意creamy口感同无咁重海水味既朋友,呢只可能未必咁岩口味了!叫一个set dinner可以加$88任饮手工啤1.5小时,当晚试左几个口味,个人觉得青柠味不错,有啖啖既青柠味,配生蚝系不错之选而有只芒果味既就个人觉得有d似药水味,不太喜欢了黑松露薯条顾名思义卖点系个黑松露酱,有淡淡既黑松露味配埋热热既薯条,一个字叫左一个set dinner既西冷,呢个main course反而无咩惊喜,同普通餐厅既无咩分别!芝士pizza,感觉上无食到d咩咁,芝士味不算浓,而pizza都偏薄,同食片饼干无咩分别全晚最开心晚系可以有不同既board game同宝贝玩,而多个游戏都比较残旧,如果可以换批新少少既就一流了!总括黎讲,生蚝抵食,其他菜式普通,而都会再黎既
总括黎讲,生蚝抵食,其他菜式普通,而都会再黎既