2019-12-15 672 浏览
之前同朋友倾开计,话呢道既生蚝好抵食!约左好耐,终于有机会一齐黎试喇🙇🏻‍♀️~~~~由于我地黎既目的系蚝,所以我地就即刻叫左一打生蚝试下~只只都好肥美,而且仲好重海水味!中间既鸡尾酱同平时食既有d唔同,偏甜左d~生蚝点抵法?$10一只炸食多几只都唔会心痛呀!我地一人6只,好快就已经ko左一打。经理仲好贴心咁走埋黎问我地够唔够喉,使唔使叫多一打食😂why not?于是我地就ko左两打生蚝。食完生蚝系时候食番d热野~呢个炸鸡翼系即叫即炸,上到枱都仲系辣手!不过小弟就觉得佢既「香辣」系黎自于旁边嘅泰式甜辣酱,因为只鸡翼食落无咩味,啖味左d。而沙律菜就绝对唔马虎,仲落埋黑醋汁main course 我地就叫左pizza~呢个pizza焗得好脆,好香口!长方形pizza既缺点就系最边个两块会少d料。不过食落黑松露既味道都几突出,唔错

生蚝点抵法?$10一只炸
于是我地就ko左两打生蚝。

香炸辣味鸡翼

黑松露野菌薄饼