2013-01-15 769 浏览
12月有朋友生日嚟左呢度食生日饭,朋友话之前食过觉得几好味,我们坐下即刻叫左每人一碗肉骨茶,大家都叫马来西亚肉骨茶,仕应说是重药材味多d,新加坡肉骨茶重胡椒味多d,另外有个六人餐,仕应推介给我们的,套餐有一只海南鸡,咖喱牛腩配薄饼,炸虾丸配咖吔酱,红烧东坡肉, 星州萝卜糕,炸油条虾胶,豆腐煲.海南鸡好滑,味道OK,唔会好肥的,加埋D酱一齐食,好香,有三款酱,豉油,姜的,同埋一只唔知系咪沙嗲酱,我只系食姜溶的,所以唔知其它两种系咩味. 炸虾丸热辣辣好好味,好弹牙,我地再叫多一碟食,因一碟有六粒,我地有七个人,唔够分同埋真的好味,星州炒萝卜糕,我觉得一般,冇咩味,唔够入味,虽然佢既颜色好深. 豆腐煲好大件豆腐的,豆腐入面好绵,好味㖞,有些冬菇都好鲜甜呀!红烧东坡肉都好大件的,好甜同埋都好香入味,不过唔可以食咁多,因好肥好漏呀,但个汁好香,咖喱牛腩都系好香,用嚟配薄饼或饭系一流.仕应服务都几好,好快上菜及收碟,抵赞呀.

仕应服务都几好,好快上菜及收碟,抵赞呀.
2012-12-11
$188.5 (晚餐)
庆祝纪念
生日